Digitale oplossingen op maat

Custom made dental devices


HOE KUNNEN WE U HELPEN

OVER ONS
De wereldwijde golf van digitalisatie bleek de laatste jaren ook in de dentale industrie een echte game changer. Een groot deel van de technische en klinische verwerking kon nu immers uitgevoerd worden via milling.

We zien echter een sterke transitie naar het 3D-printen. Deze innovatie in de tandtechniek stelt ons niet alleen in staat om met een nog hogere nauwkeurigheid te werken, maar ook tegen een lagere kost. Bovendien blinkt deze techniek uit in gebruiksvriendelijkheid en resulteert ze in een minimaal materiaalverlies.

Theoretisch kan u alles printen met een 3D-printer. De meest courante toepassingen op dit ogenblik zijn splints, retainers, lepels, beetplaten, modellen & boorsjablonen.

Door een intensieve samenwerking met leveranciers van 3D-metaalprinters bieden we binnen afzienbare tijd ook metal applications aan.

Het printen met biomaterialen zal uiteindelijk de echte revolutie veroorzaken in de dentale industrie.


Een disruptieve kijk op de conventionele workflow stelt ons in staat om u mee te helpen in het integreren van innovatie in uw praktijk.

Luc Petry

Klinisch prothesetechnicus/ Digital Engineer/ Entrepeneur


Na meer dan 20 jaar technische, klinische ervaring en Research and Development in de 3D sector, is de grootste voldoening voor Luc het innoveren van de dentale markt.

Samen met specialisten in de 3D sector van fabrikanten tot materiaalhandelaars zoekt hij naar nieuwe toepassingen zowel binnen de dentale als de medische wereld.
Piet van Kersen

Porseleintechnieker/ CDT


Na jaren actief in vooraanstaande laboratoriums heeft Piet een koffer vol aan zowel klinische als technische ervaring.

Individuele esthetiek is een kunst op zich die hij met liefde hanteert.

Ons motto: een tevreden patiënt is een tevreden behandelaar!